HDG Bavaria cégbemutató

Innovatív gondolkodás – Fenntartható fejlődés

Ezen gondolatvilággal alapította meg Karl Ackermann immáron közel 40 évvel ezelőtt vállalkozását.

Termékeit két alapvető pillérre állította a megbízhatóságra és a masszív kialakításra, amelyek együttese garantálja a termék hosszú élettartamát.

A cég több mint 200 alkalmazottja minden nap azon dolgozik, hogy termékeik folyamatosan fejlődjenek, új innovatív megoldások kerüljenek beépítésre, a magas minőség megtartása mellett. A sok kutató munka, az alkalmazottak intenzív képzése és a gyártósorok precizitása 75000 elégedett ügyfelet hozott a cégnek világszerte.

A HDG logo ma egyet jelent a minőségi kazán gyártással és a környezettudatos fűtési technológiákkal.

A széles termékválaszték a kezdetektől alapvetően jellemezte a céget. Fontosnak tartották, hogy minden felhasználói csoport megtapasztalhassa a magas minőséget és a robusztus kialakítás miatt a hosszú élettartamot. A családi házak kis teljesítményű kazánjaitól a nagy ipari létesítmények hőigényének kielégítéséig minden méretben kínálnak megoldást. Szilárd tüzelésű berendezéseik működhetnek hasábfával, pellettel és faaprítékkal is.

Az MBH Zrt. ezen termékek forgalmazásával kívánja elérhetővé tenni az Ön számára is a megbízható „német minőséget”. A termékkínálat mellett cégünk magasan képzett gépész partnerei vállalják a készülékek szakszerű beszerelését és beüzemelését.

Az MBH Zrt. saját gyártású minőségi fapelleteivel garantálja a pelletkazánok probléma mentes működtetését, de vállaljuk kalodás fa és fabrikett beszerzését is.

Önnek nem kell mást tennie, mint kényelmesen hátradőlnie, és élvezni a probléma mentes fűtés előnyeit a legzordabb téli napokon is.

 

HDG kazánok:

Kérdezzen kollégáinktól!

Magyar Biomassza Hasznosító Zrt.

1112 Budapest, Sasadi út 170.

info@mbhzrt.com

Kattintson ide és kérdezzen kollégáinktól!

en plus a1 logo