MBH Zrt.

MBH Zrt. cégbemutató

Az MBH Zrt. fa pellet gyártással, erdő gazdálkodással, tűzifa feldolgozással (prémium minőségű kalodás fa) és biomassza alapú hőközpontok telepítésével és üzemeltetéssel foglalkozik.Cégünk saját finanszírozásban is vállal hőközpont és fűtés technológia telepítést, amely során az Ügyfelünk a társaságunktól több évre megkötött szerződés feltételei szerint társaságunktól a hőenergiát veszi meg. Csak saját gyártású fa pelletet értékesítünk, pellet gyárunk Magyarországon, Makón, a cégcsoport saját tulajdonú telepén épült meg.

Mivel foglalkozunk?

 • fa pellet gyártás
 • erdőgazdálkodás
 • tűzifa feldolgozás (prémium minőségű kalodás fa)
 • biomassza alapú hőközpontok telepítése és üzemeltetése
 • pellet kazánok értékesítése


Több helyszínen tervezünk pellet gyár építést, valamint országos hálózatot kiépítését tervezzük a pelettel, aprítékkal, brikettel és fával való fűtés gazdaságossá és komfortossá (fűtőanyag házhoz szállítás, karbantartás, Stb.) tétele érdekében. Társaságunk elsősorban végfelhasználókat szolgál ki , de törekszünk hosszú távú kapcsolatot építeni viszonteladói hálózatokkal is , kizárólag saját terméknév használata mellet.

 

Elege van belőle, hogy szinte évente drágul a földgáz?

Hogy az üvegházhatás miatt megbolondult az időjárás? És hogy utódaink túlélése ezen a bolygón egyre kérdésesebb?

Mindebből nekünk is elegünk volt!

Ekkor fedeztük fel a megoldást.

Abból indultunk ki, hogy a természet örök, nagy körforgás. A fosszilis, „halott” energiahordozók (pl. földgáz) nem illeszkednek ebbe a körforgásba. Ezért egyre fogynak, szennyeznek és drágulnak.

A megoldást a természetben megújuló energiák jelentik. Ilyen például a fafeldolgozási melléktermékekből (pl. fűrészpor), mezőgazdasági hulladékból előállított pellet. 100%-os bio energiaforrás. Az egyedüli alternatív energiaforrás, amely képes az Ön szükségleteit egymagában kielégíteni.

A pellet a legősibb tüzelési eljárást, a fatüzelést igazítja mai elvárásokhoz. Ez a csodagalacsin a legkorszerűbb tudományos eszközökkel tökéletesített hulladék tűzifa.

A pelletfűtés árelőnye a földgázhoz képest meghaladhatja a 35%-ot. A fűtőberendezés ára legkésőbb 6 év után megtérül. A fűtőanyag, a pellet árát pedig a helyi piaci verseny szabja alacsonyra.

Ígéretet teszünk Önnek arra, hogy a pellet ára tartósan stabil marad

Mert a pelletet helyben keletkező alapanyagból helyi munkaerővel állítják elő. Így az árat is az Ön kegyeiért folytatott helyi verseny határozza meg.

Ebben a versenyben mi 1 milliárd forintot fektettünk be egy kiváló minőségű hazai pelletet előállító kutatóközpontba. Ez Magyarországon egyedülálló.
Már csak egyetlen probléma maradt. A fűtőberendezés által igényelt befektetés. De mi erre is találtunk megoldást.

Mi fizetjük Önnek a kazánt!

Ezzel elejét vettük a legfőbb fenntartásnak. Mi is tudjuk: a kazán vásárlása nem olcsó mulatság.

Mi megfinanszírozzuk Ön helyett! Ebben egyedülállóak vagyunk a piacon.

Önnek nem kell kazánt vennie. Csupán az Ön által elfogyasztott hőmennyiséget kell kifizetnie. Ezzel ámulatos megtakarításokat fog elérni.

Mi kiszállítjuk, takarítjuk, biztonságát megoldjuk, felszereljük hőmennyiségmérővel. Ennyire egyszerű lesz az Ön élete az új kazánnal.

Még miért éri meg Önnek?

 • Ha szüksége van ránk, mi biztosan ott vagyunk. Számos gyártónál fél évekkel előre kell szólnia, mert ők szinte csak külföldre gyártanak, vagy mert senki sincs a vonal végén. Mi bármikor szeretettel látjuk személyesen a gyárban is.
 • Nekünk nem kevés a magyar piac. Mi Önnel, magyar fogyasztóval szeretnénk foglalkozni. Nekünk a legfontosabb a magyar vásárló.
 • Prémium minőségű pelletet vásárolhat tőlünk, mert egyedül nekünk van saját laboratóriumunk Magyarországon, ami még az EU-ban is párját ritkítja.
 • Fapelletét az országban bárhová ki tudjuk szállítani a kért kiszerelésben, akár házhoz is.
 • Velünk lehetősége van a pellet kipróbálására. A termékért garanciát is vállalunk.
 • Hosszú távon megoldjuk fűtési gondjait. Megbízható, stabil gyártó vagyunk. Ha nálunk vásárol, nem kell évről évre reszketnie, hogy honnan lesz idén tüzelője. Nem kell többé aggódnia azon sem, hogy melyik kereskedő milyen minőségű fűtőanyagot hoz be külföldről magas áron.
 • Nálunk az ár nem változik folyton, ami az Ön számára biztonságot, hosszú távon kiszámítható fűtésköltséget jelent.
 • Ingyenes szaktanácsadást kínálunk Önnek bármely fűtéssel kapcsolatos kérdésben.
 • Saját fejlesztésű kazánunk van. A házi kazántól az ipariig minden műszaki megoldást meg tudunk csinálni. Forgalmazunk, telepítünk, szervizelünk. Minden műszaki igényre, egyedire is tudunk megoldást javasolni.
 • Környezettudatos, átfogóan pozitív világszemléletünk érvényesül az Önnel ápolandó kapcsolat minden területén.

Gazdálkodjon felelősen az energiával! Váltson pelletre!

Kérdezzen kollégáinktól!

Magyar Biomassza Hasznosító Zrt.

1112 Budapest, Sasadi út 170.

info@mbhzrt.com

Kattintson ide és kérdezzen kollégáinktól!

en plus a1 logo